Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Dscf9359
Lyömättömät + Haamu - Dynamo / La 18.3.2023
Music
Lyömättömät
Dynamo
Saturday, March 18 at 20:30 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama Lyömättömät nähdään pitkästä aikaa keikalla Turussa lauantaina 18.3. Dynamossa. Yhtyeen edellinen "Edelleen" -albumi ilmestyi 2022.

Lyömätömät on todellakin nimensä veroinen rap-kokoonpano. Jokaisella kolmikon jäsenellä on nimittäin omat, vuosien saatossa huippuunsa hioutuneet erityistaitonsa. Esitti yhtye sitten omaa tuotantoaan, jäsentensä soolomateriaalia, improvisoitua räppiä, beatboxausta tai timanttista dj-toimintaa, Lyömättömien takuutiputtava meininki on vienyt heidät keikkalavojen ohella aina radio- ja TV-kanaville asti.

Illan avaa Helsingissä asuva rap-artisti ja tuottaja Haamu. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut useamman soololevyn ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin sooloalbumi – 30 ilmestyi Monsp Recordsin kautta 2020. Tällä hetkellä hän työstää viidettä sooloalbumiaan, jolta on ilmestynyt jo singlet "Susi" ja "Kuvittele".

Pääsylippu - ennakko
14 €
+ 1.57 € service fee