Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Nimetoen suunn malli 5
Sammal & Grande Mahogany - Dynamo / Pe 10.2.2023
Music
Sammal
Grande
Mahogany
Friday, February 10 at 20:30 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Sammal juhlii tuoreen "Aika laulaa" albuminsa julkaisua 10. helmiikuuta Dynamossa yhdessä Grande Mahoganyn kanssa. Erittäin tyylitajuista sykedeelisempää rockia on luvassa siis kahden bändin voimin!

Kotimaisen 2000-luvun progrockin kärkinimi Sammal on 70-luvun neo-folkin suuntaan kumartava maanläheistä progressiivista rockia soittava yhtye. Sammaleen musiikki taipuu moneen ja taidokas soitanta kurottautuu vaivattoman luontevasti myös retrohtavan psykedelian, skandinavisen jazzin ja heavyn suuntiin.

Jo yli kymmenen vuotta aktiivisesti toiminut turkulaisyhtye on julkaissut urallaan neljä albumia joista jokaisen on julkaissut – tietenkin – Svart Records. Albumi toisensa jälkeen on kerännyt osakseen tyytyväistä suitsutusta ja etenkin tyylilajin kuuntelijoiden ja harrastajien piireissä yhtyeen tuotannosta ollaan oltu innoissaan. Eikä suotta – Sammal on erinomainen omassa lajissaan!

60- ja 70-luvun psykedeelisen rockin ja funkin ilosanomaa ⁣kanavoiva Grande Mahogany tuntuu wahin täyteisellä maailmallaan kuin toisesta ajasta ja paikasta repäistyltä. ⁣

Kaiken takaa löytyy Turussa ja Englannin Manchesterissa kasvanut, nykyään Helsingissä vaikuttava Jesse Essel.


Pääsylippu - ennakko
12 €
+ 1.50 € service fee