Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Nimetoen suunn malli
Teini-Pää & Luukas Oja - Dynamo / La 26.11.2022
Music
Dynamo
Teini-Pää
Luukas
Saturday, November 26 at 20:30 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Hurmoksellinen ilta suomalaisen poppipunkittelun ystäville on luvassa Dynamossa lauantaina 26. marraskuuta kun Teini-Pää ja Luukas Oja pakkaavat soittimensa ja suuntaavat Turkuun.

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka nössöpunk on ehtinyt ihastuttaa jo monia keikkalavoilla. Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty.

Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Tulevana kesänä ahkerasti keikkaileva bändi on kiinnitetty mm. Sideways-festivaalin esiintyjäksi.
Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien soundeihin. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä.

https://open.spotify.com/artist/2zxGggWSxfoWtprihkzo8Q?si=ASw1Tje_RKWUxIVbjbya4w

Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa. Teksteissään itseironinen bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen pilke silmäkulmassa. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja muun muassa singleillään Ei on ei ja Ostan, ostan, jotka vievät kuulijan perinteisen rockin äärelle.

Luukas Ojan toinen albumi "Lähdinkö liian varhain" ilmestyi kesällä 2022.

https://open.spotify.com/artist/5uenn60DKWeIDiIqC3EcLn?si=4X8rgp9YQ_2h3-qAiQjm8Q
Pääsylippu - Ennakko
13 €
+ 1.54 € service fee