Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Ares promo kuvaaja niko hirvimaki
Ares & Avanto - Dynamo / La 10.9.2022
Music
Ares
Avanto
Dynamo
Saturday, September 10 at 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Rähinän uuden sukupolven superlupaus Ares nähdään Turun Dynamossa lauantaina 10. syyskuuta. Artistin viime vuonna ilmestyneellä Skala- debyyttialbumilla Vantaalaislähtöinen 22-vuotias summasi elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan. Turussa Ares on aiemmin esiintynyt täpötäydellä Ruisrockin telttalavalla. Illan avaa paikallinen grime-nimi Avanto.Skala- Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon sekä Turisti. Ares julkaisi juuri ensimmäisen singlensä albumin julkaisun jälkeen – C’est la vie kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin.

Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke, Xavier Weeks) -singlellä, pluuton Tal ei istu, sekä Jami Faltinin tuoreella IKKUNA -kappaleella.
”Käy mitä käy, se on kokemus”, sanotaan Areksen Skala-kappaleessa, kiteyttäen artistin elämännälkäisen asenteen.

https://open.spotify.com/artist/1iRlPYW9AnnyLTPfy53Mj9?si=q7nWppyIQIS9DkyCeblk3w

Avanto on turkulainen räppäri, joka edustaa suomalaisen grimemusiikin uutta aaltoa. Hän on niittänyt mainetta joukosta erottuvana esiintyjänä kotikaupunkinsa lavoilta nettiradioon pääkaupunkiseudulle. Avanton lavapreesens on energisoiva ja flow painava. Livefilosofian pohjalla on DJ-vetoisuus, räppien vaivattomuus ja instrumentaalien vahvat tunnelmat.

https://open.spotify.com/artist/6UNiCFRpY6u7S9iUEIJSNA?si=J7okO0U4RySFgOT71CgwSw
Pääsylippu - ennakko
11 €
+ 1.46 € service fee