Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Isaacsenepressi
Isaac Sene & Aaro630 - Dynamo / La 1.10.2022
Music
Isaac
Sene
Dynamo
Saturday, October 1 at 20:30 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Siilijärveltä UMK:n kautta suuren yleisön suosioon ponnahtanut monilahjakas artisti-lauluntekijä Isaac Sene nähdään ensimmäisellä omalla Turun klubikeikallaan Dynamossa lauantaina 1.10. Illan avaa Jyväskyläläinen Aaro 630.

Isaac Senen odotettu Koko kansan EP julkaistiin 2020, ja viime vuonna Sene julkaisi uutta kantaanottavaa musiikkia singlelohkaisujen “N-sana” ja “Nälkä” muodossa. Muuntautumiskykyinen ja ilmiömäisen karismaattinen Isaac Sene kilpailee tänä keväänä Suomen Euroviisu-edustajuudesta Uuden musiikin kilpailussa kappaleella "Kuuma jäbä". Artistin tuorein single “Jukka” julkaistiin heinäkuun alussa.

Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

Jyväskyläläinen artisti-tuottaja Aaro630 on yksi uuden suomalaisen rap-aallon kiinnostavimmista ja kehutuimmista nimistä. Artisti julkaisi nimeään kantavan esikois-EP:n "Aaro630":n vuonna 2019 ja teki levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa syksyllä 2020. Omien julkaisujen lisäksi uutta sukupolvea edustava tuottaja on saanut tunnustusta muun muassa tuottamastaan Lauri Haavin "Silmät kii" -albumista, joka oli ehdolla Emma Gaalassa Vuoden rap / r&b -albumiksi.
Pääsylippu
17 €
+ 1.69 € service fee