Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Dsc09253
Pe 19.3. LOUIE BLUE, Dynamo
Music
Louie
Blue
Dynamo
Friday, March 19 at 19:00 - 01:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Louie Blue saapuu ensimmäiselle Turun klubikeikalleen Dynamoon perjantaina 19.3.

Huom! Keikka on siirtynyt vallitsevan tilanteen takia lokakuulta pidettäväksi 19.3.2021. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa lipun ole yhteydessä (dynamokukabooking@gmail.com) 1.12. mennessä.

Louie Blue, eli Alec Moborg on turkulainen, 18-vuotias laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Lähes kaikille kesän suurimmille festareille buukattu Louie Blue on vakuuttanut livellään lähes kaikki, kriitikoista faneihin. Tänä syksynä Logomossa ja Tallinn Music Weekilla debytoinut artisti on lunastanut odotuksensa. Liveä on hehkutettu monien toimesta, eikä turhaan. Bändi on koottu tarkasti valiten, joka näkyy livekeikan toteutuksessa ja biisien liveversioinnissa. Louie Bluen bändi koostuu kitaristi Jonatan Snapirista, basisti Jussi Karhujoesta, rumpali Tuomas Karlssonista sekä itse artistista.

Louien musiikki on omalaatuinen, tanssittava yhdistelmä soulia ja elektronista RnB:tä, jolla artisti on heti debyyttisinglensä Confused julkaisusta lähtien herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Suomessa muun muassa Ylex nosti Louie Bluen välittömästi Ones to Watch -listalleen kuvaillen tätä koko vuoden mielenkiintoisimmaksi tulokkaaksi.

https://open.spotify.com/artist/06AJvANXmsNIEFFA00yhYf?si=4qvPBLFFTgGiecLFioa17A
Pääsylippu - ennakko
10 €
+ 0.99 € service fee