Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Chisu kevaet kesae 2019 preview
La 14.3. Chisu, Dynamo
Music
Chisu
Dynamo
Momentum
Saturday, March 14 at 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

CHISUN KEIKKA ON VALITETTAVASTI PERUTTU VALLITSEVAN KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI. (Tictedistä ostetuista lipuista saa rahat takaisin automaattisesti Tictedin kautta. Prosessissa kestää n. viikko. 8raidasta lipun ostaneet voivat hakea rahansa takaisin lippua vastaan 8raidasta)

Harvinaislaatuinen tilaisuus kokea Chisu intiimissä Dynamossa lauantaina 14. maaliskuuta. Hanki lippusi ripeästi!

Lauluntekijä. Tuottaja. Esiintyjä. Yksi Suomen menestyneimmistä popartisteista, Chisu, julkaisi vuonna 2019 uuden albuminsa MOMENTUM 123 sekä kokonaisuuden päättäneen Post Momentum EP:n. Levyn teema on vahva ja ajankohtainen: muutos. Chisun uusi tuleminen otettiin vastaan ylistyksin ja levy sai kiitosta mm. Soundin (5 tähteä) ja Helsingin Sanomien (4 tähteä) arvioissa. Albumin teema – muutos – kuului elektrovivahteisella levyllä vahvasti. Kokonaisuus esitteli yleisölle täysin uudenlaisen Chisun ja myös keikoilla entisen viiden hengen bändin on korvannut kaksi konemuusikkoa.

Neljä albumia julkaissut ja 11 Emmaa voittanut Chisu säveltää, sanoittaa ja tuottaa musiikkinsa itse ja on ensimmäinen nainen, joka on voittanut Vuoden tuottaja -Emman. Chisun levyjä on tähän mennessä myyty yli 300 000 kappaletta.

https://open.spotify.com/artist/0Wo2rgrMZVYn0u0uxlDPJP?si=wI4_r5tAThWpGaVM7RYchA

http://www.dynamoklubi.com