My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Gasellit 3 1
LA 18.11. GASELLIT @ Dynamo
Music
gasellit
Saturday, November 18 at 21:00 - 04:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

LA 18.11. Dynamo
live: GASELLIT (22:30)
Ovet 21, liput 15e ovelta, 13e ennakkoon
Ennakot: 8raita & Ticted

Tällä hetkellä hurjassa liveiskussa oleva Gasellit saapuu ensimäiselle Dynamon keikalleen marraskuussa 18.11. Tälle keikalle kannattaa ennakkolippu ostaa hyvissä ajoin, sillä keikat ovat olleet ympäri Suomea useasti jopa ennakkoon loppuunmyytyjä.

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin. Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 15 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä valinta Vuoden bändiksi vuoden 2016 Funky Awardseissa. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia radioaalloilta tuttuja kappaleita, kuten Imus, Liimaa, Älä muista pahalla ja Vainoharhainen. Universal Musicin alaiselle Johanna kustannukselle levyttävän yhtyeen odotettu neljäs pitkäsoitto ’Veli’ julkaistiin 21.4.2017.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoillakin.

https://www.facebook.com/Gasellit
https://www.youtube.com/watch?v=CLSbT_fiEno
Pääsylippu - ennakko
13 €
+ 1.54 € service fee