Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Tj eero pepe kollaasi
Eero Raittinen, Pepe Ahlqvist & Travelin Jones
Music
Saturday, October 28 at 19:00 - 00:00
PopUp Birdland/Taiteen talo
Nunnankatu 4, 20500 Turku
Event description
Age limit: 18

Suomalaiset musiikkilegendat Eero Raittinen ja Pepe Ahlqvist yhdessä keikalla turkulaisen Traveling Jones-yhtyeen kanssa PopUp Birdland-ravintolan päätösklubilla la 28.10

EERO RAITTINEN

Eero Raittisella on takanaan pitkä, monipuolinen ja vaikuttava ura laulajana ja muusikkona. Silti Eero ei tee suurta numeroa menneistä, vaan suuntaa mieluummin aktiivisesti eteenpäin. Eero tekee edelleen monenlaisia keikkoja esittäen juurevaa musiikkia - rhythm'n bluesia, rock'n'rollia, bluesia ja vähän countryäkin - ja levyjäkin ilmestyy yhä melko tasaiseen tahtiin.

PEPE AHLQVIST

Euroopalaiseen blueseliittiin kuuluva tuusulalainen Pepe Ahlqvist on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu bluesmuusikko. Yli neljäkymmentä vuotta kestäneellä urallaan hän on esiintynyt lukuisien legendaaristen bluesartistien kanssa.

Pepe Ahlqvistin upeat ja menestyksekkäät äänitteet sekä vuosien varrella heitetyt yli 6000 keikkaa ovat taanneet vakaan suosion läpi vuosien. Pepe Ahlqvistia pidetään lahjakkaana ja persoonallisena laulaja-lauluntekijänä, kitaristina ja huuliharpistina.

TRAVELING JONES

Viitisen vuotta sitten muusikkoveljet laulaja-basisti Jakke Aho ja kitaristi Juha Sundqvist päättivät perustaa yhtyeen ja kutsuivat matkalle mukaan kosketinsoittaja Pekka Qvistin ja rumpali Ossi Nykäsen. Syntyi TRAVELING JONES ja matka alkoi! Intensiivisen treenaamisen, ahkeran keikkailun ja rennon studiotyöskentelyn tuloksena syntyi bändin ensimmäinen julkaisu ”Here Comes That Traveling Jones” . Alusta asti oli selvää, että bändi esittää omaa musaa ja tarkoin harkittua muiden tekemää musiikkia sekä keikoilla että levyillä. Tällä bändin ensimmäisellä levyllä on viisi soittajien omaa biisiä.
Alusta asti oli myöskin selvää, että bändin esittämä musiikki painottuu selkeästi rokkaavaan suuntaan; joku voisi sanoa, että tämä on southern rockia, joku voisi kutsua sitä west coast rockiksi. Selvää on, että rock-asenne edellä mennään, mutta kuulija lokeroikoon itse musan minne haluaa. Olennaista on soiton rentous, svengaavuus, osaaminen ja soiton intensiivisyys.
Yhtye on aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä yhdessä muusikkolegendojen Eero Raittisen ja Pepe Ahlqvistin kanssa; hyvin on yhteinen musisointi kulkenut ja nyt sitä haluttiin jatkaa …ja nyt mennään todellakin americana edellä!Sisäänpääsylippu
25 €
+ 2.50 € service fee