Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Graham ja darrel
"Giants of U.K. Rockabilly" feat. Graham Fenton & Darrel Higham
Music
Friday, October 20 at 19:00 - 00:00
PopUp Birdland/Taiteen talo
Nunnankatu 4, 20500 Turku
Event description
Age limit: 18

PopUp Birdland ylpeänä esittää pe 20.10 klo 19:

"Giants of U.K Rockabilly" feat. Graham Fenton & Darrel Higham, Sam Ranieri Trio (Ita/Fin)

Vanhan kunnon rock & rollin ystäville tästä on luvassa muistojen ilta. Tämän mahtavan rockabilly-show'n myötä palaamme Elviksen, Gene Vincentin ja Little Richardin aikaan, jonka valokeilassa on kaksi genren maineikkainta nimeä: Graham Fenton (Matchbox) ja Darrell Higham.

Graham Fenton on todella ansainnut kannuksensa rokkarina. Hän oli mukana jopa Gene Vincentin kiertueella 1971. Yhdessä Matchbox-bändinsä kanssa hänellä oli lukuisia hittejä 70-luvun loppupuolella, kuten 'Rockabilly Rebel', 'Buzz Buzz A Diddle It', 'Love's Made A Fool Of You' ja 'Midnight Dynamos'. Fenton on yksi viimeisiä todellisia rock & rollin legendoja. Hän ei ole langennut kaupallisuuden edessä ja huokuu 100 %:sesti alkuperäistä rock & rollia. .

Darrell Higham on loistava kitaristi ja todellinen perusrokkari, joka on komean ulkonäkönsä, hienon Gretch-soundinsa ja jännitävän raa'an laulutaitonsa myötä määrittänyt genreä 80-luvulta lähtien. Hän on työskennellyt monien huippu artistien kuten Jeff Beck ja Imelda May kanssa.. Higham tunnetaan myös edesmenneen, mahtavan Gene Vincentin fanituksesta, ja epäilemättä sellaiset klassikot kuten 'C'mon Everbody' ja 'Summertime Blues' saavat Birdlandin yleisön rokkaamaan tuona iltana!

Illan toinen esiintyjä on Suomeen kotiutunut italialainen laulaja -kitaristi Sam Ranieri, jonka kanssa lavalla musisoivat kitaristi Henkka Pirttimäki ja basista Ari'Vehnänen' Sjöblom.

Äärettömän rokkaava ilta tiedossa!

Konsertti järjestetään yhteistyössä Jungle Recordsin kanssa.
Sisäänpääsylippu
25 €
+ 2.50 € service fee