Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Ticediin reggae rap
Reggae & Rap ilta: Raappana, MC Kajo, Jalopena, D Coopa LA 15.10 @Ravintola Iloinen Härkä
Music
Suomirap
Suomireggae
Saturday, October 15 at 21:00 - 02:00
Ravintola Iloinen Härkä
Ieskatu 1, 20210 Turku
Event description
Age limit: 18

Lokakuun pimenevään iltaan saadaan iloa ja valoa, kun Raappana, MC Kajo, Jalopena sekä D Coopa saapuvat Iloiseen Härkään!

Luvassa on huippu ilta suomi reggaen sekä räpin parissa!

Raappana
Raappana on pitkän linjan artisti, joka on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007. Hän on julkaissut yhden mixtapen ja neljä studioalbumia, joista viimeisin “Ennen aamunkoittoo” julkaistiin Suomen Musiikilla vuonna 2015. Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva Raappana on sittemmin vaihtanut levy-yhtiötä ja on nykyään sainattu Etenee Recordsin talliin.
Laajan tuotannon seasta kirkkaimmiksi hiteiksi ovat nousseet kappaleet “Maasta maahan”, “Kauas pois” sekä “Chilii”, jolla vierailee Sini Yasemin. Megahitti ”Chilii” oli yksi kesän 2016 stiimatuimmista kotimaisista kappaleista.

MC Jalopena:
Turkulaistunut kaarinalainen MC Jalopena on pitkän linjan räppäri, jonka elämä on hip hop. Tulista flowta puhkuva Jalopena maustaa kadut ja lavat länsirannikon fleivörein.

MC Kajo:
MC Kajo on kaarinalaislähtöinen räppäri, joka tunnetaan parhaiten kolmesta suomenmestaruudestaan freestyle battlen saralla. Koko aikuisikänsä ympäri Suomea keikkaillut Kajo toimii myös levyttävänä artistina Universal Music Finland / Katutaso Äänite-diilillä. Luvassa sataprosenttisesti freestylestä koostuva show, joka rokkaa talon kuin talon ilmiliekkeihin.

D Coopa on Naantalista ponnistava DJ / tuottaja, joka on vaikuttanut Turun alueen räppiklubihommissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Lisäksi mies on tuottanut biittejä lukuisille suomiräppäreille, mm. Altikselle sekä MC Kajolle
Sisäänpääsylippu: Reggae&Rap ilta
15 €
+ 1.61 € service fee