Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Juliste2022 ticted
Sivistymättömät 2022
Sports
Parkour
sivistymättömät
parkourfestivaali
Friday, August 5 17:00 - Sunday, August 7 17:00
Turun Parkour Akatemia
Helsinginkatu 21, 20100 Turku
Event description
Age limit: 15

On aika palauttaa sivistyksen kangistamat ihmisotukset takaisin neljälle raajalle. Suomen paras - ja ainoa - parkourfestivaali järjestetään Turussa 5.-7.8.2022! Ohjelma on nyt julkistettu nettisivuilla!

Sivistymättömät on parkouria lajina ja kulttuurina edistävä kolmipäiväinen festivaali, jonka hulppean monimuotoiseen ohjelmaan haetaan suuntia niin parkourin perinteistä, nykytilasta kuin tulevaisuuden näkymistä. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin parkouraajilta parkouraajille -periaatteella.

Sivistymättömien ohjelma on tyypillisesti osallistavaa ja sisältää mm. seikkailuja, jamittelua, työpajoja, pelejä, puheohjelmaa ja kuntoilua. Ohjelmanjärjestäjinä toimivat vapaaehtoiset parkouraajat itse!

Sivistymättömät 2022 järjestetään monissa paikoissa ympäri Turkua, mutta sen tukikohtana toimii Turun Parkour Akatemia osoitteessa Helsinginkatu 21.

Katso lisätietoja nettisivuilta http://www.sivistymattomat.fi ja somestamme @sivistymattomat!

Kysymyksissä ole yhteydessä sivistymattomat@gmail.com osoitteeseen.

Kuva: Leo Brinkmann

LIPPUTYYPIT:

Sivistymättömät Festivaalipassi 2022 oikeuttaa pääsyn kolmipäiväiselle Sivistymättömät 2022 parkourfestivaalille 5.-7.8.2022.

Passilla voit osallistua kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan festivaalin aikana ja käyttää tukikohdan fasiliteetteja! Lipun ostaneet voivat myös majoittua Turun Parkour Akatemian tiloissa perjantaista sunnuntaihin.

Tänä vuonna voit olla Sivistymättömien Aikainen Apina!

Aikainen Apina -lipulla saat tavallisen festivaalipassin lisäksi huikean ja ainutlaatuisen Sivistymättömien virallisen hikipannan saapuessasi tapahtumaan.

Ole hereillä, ole Aikainen Apina. Liput myynnissä vain 10.7. saakka!
Sivistymättömät Festivaalipassi 2022
30 €
+ 2.70 € service fee