Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Vallaton kuvitus2 facebook
Vallaton KUMOUS -iltaklubi: HUOM! TAPAHTUMA SIIRTYY
Arts
turku
kulttuuri
festivaali
Saturday, January 22 at 18:00 - 02:00
Kåren
Hämeenkatu 22, 20500 Turku
Event description
Age limit: 18

Vallaton KUMOUS – Löytöretki turkulaiseen taiteeseen

Kaksiosainen Vallaton KUMOUS -taidefestivaali valtaa Kårenin tilat lauantaina 22.1.2022! Hurmaava, eri taiteenlajeja ylpeästi esiin tuova ja niitä juhlistava kokonaisuus kutsuu mukaan ihmettelemään, kohtaamaan sekä nauttimaan kaupungin taidetarjonnasta.

Avoimessa ja maksuttomassa Vallaton-tapahtumassa klo 10-17 nähdään esityksiä, installatioita sekä maistiaisia kevään kulttuuritarjonnasta. Lisäksi Kårenin eri tiloihin levittäytyy innostavia työpajoja sekä muuta ohjelmaa lapsille ja koko perheelle. Päivän aikana on mahdollisuus hankkia lippuja kevään kiinnostavimpiin esityksiin, selailla runopuodin valikoimaa tai hankkia vapaan taidekentän kannatustuotteita.

Klo 18 alkava pääsymaksullinen iltaklubi KUMOUS huipentaa taidefestivaalin. Illan ohjelma on villi ja vallaton, monitaiteinen spektaakkeli. Lisäksi yleisölle on tarjolla yhteisöllistä ja osallistavaa ohjelmaa, joka antaa mahdollisuuden kohdata taiteen lisäksi muita ihmisiä.

Tapahtuman taustalta löytyvät turkulaiset vapaan kentän taiteen tekijät ja Taidekahvit -yhteistyöverkosto. Tervetuloa mukaan!

Tapahtumaan vaaditaan voimassa oleva koronapassi.

Liput KUMOUS -iltaklubille:

Ennakkoon 10 / 15 € (sis. Tictedin palvelumaksu)

Ovelta 15 / 17 €

Alennusryhmät: Taiteilijat, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varushenkilöt.

Iltaklubi K18.