Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Andrelinman2020verkko v4
André Linman -joulukonsertti Pietarsaaressa
Music
Joulu
konsertti
joulukonsertti
Saturday, December 12 at 16:00 - 17:00
Pietarsaaren kirkko
Kirkkokatu 3, 68600 Pietarsaari
Event description
André Linman joulukonsertti järjestetään tänäkin vuonna Pietarsaaren kirkossa!
.
.
Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty André Linmanin joulukiertue saa jatkoa tänä vuonna. Joulukiertue toteutetaan koronarajoitusten puitteissa kuudella eri paikkakunnalla. Paikkoja on rajoitetusti, joten liput kannattaa ostaa etukäteen!

Sturm und Drangin ja One Desiren keulahahmona tunnettu Linman teki viime vuonna ensimmäisen joulukiertueensa, ja se osoittautui valtavan suosituksi. Tänäkin vuonna konserteissa kuullaan uusia, folk- ja jazzhenkisiä sovituksia rakastetuimmista joululauluista. Uusina sovituksina kuullaan niin virsiä kuin uudempia jouluklassikoita, kuten ”Walking in the Air” ja John Lennonin ”Happy Xmas (War Is Over)”. Konserteissa kuullaan lauluja niin englanniksi kuin ruotsiksi ja suomeksi. Joululaulujen lisäksi luvassa on myös joitain kappaleita Linmanin omasta tuotannosta – One Desire julkaisi keväällä toisen pitkäsoittonsa ”Midnight Empire” ja se meni julkaisunsa jälkeen suoraan Suomen fyysisen albumilistan kärkeen.
Linmanin kanssa konserteissa esiintyvät arvostetut ammattilaiset, kitaristi Tuomo Unkuri ja kosketinsoittaja Johnny Nordström.

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja kaikkiin konsertteihin myydään lippuja myös ovelta. Konserteissa noudatetaan avin määräyksiä koronaviruksen hillitsemiseksi. Lippuja myydään kuhunkin konserttiin rajoitettu määrä, konserteissa huolehditaan turvaväleistä ja käsidesiä on tarjolla kirkkoon saapuessa ja sieltä poistuttaessa. Kasvomaskien käyttöä suositellaan kaikissa konserteissa.
Sisäänpääsylippu
24.51 €
+ 2.49 € service fee