Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Neonyaparty002 posterv1 4x
Neonya!! Party Jyväskylä
Nightlife
rave
anime
club
Saturday, August 29 at 22:00 - 04:00
Ilokivi
Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä
Event description
Age limit: 18

Neonya!! Party Jyväskylä 29.8.
Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Ovet 22:00
K-18

LIPUT / TICKETS:
Early Bird 10e
Ennakko 12,90e
+ lippukaupan palvelumaksu sekä narikka (peritään ovella) 2,50e

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`


Neonya!! Party saapuu elokuun lopussa Jyväskylään yhteistyössä Ilokiven kanssa! Luvassa on yön täydeltä söpöä ja värikästä konemusiikkia sekä taatun kovaa bilemeininkiä mm. happy hardcoren, j-coren, gabberin ja anime- ja peliremixien tahdissa.


DJ's:

YUKATA
Kun Yukata saapuu, bileet seuraavat! Dj Yukata tunnetaan värikkäistä ja tanssilattiat räjäyttävistä, anime-remixien täytteisistä electro- ja EDM-seteistään.

MOVESTACHE
Suomen coniskenen konkari ja pitkän linjan dj yli vuosikymmenen ajalta. Movestache nostaa bileet kattoon kovaa polkevilla remixien ja meemien täytteisillä seteillään.

NEKA
Illan raskaimmista biiteistä vastaa Suomen coni- ja hardisskenessä tunnettu NEKA joka tuo saliin arsenaalin täydeltä japanihenkistä hardcorea ja gabberia.

SADEN
Neonya!! Streamin johtohahmonakin tunnettu SadeN soittaa sataprosenttisen hyväntuulista melodista j-corea ja uk hardcorea josta ei puutu tempoa tai tiukkoja tilanteita.

HEXEXEN
Hexexen tunnetaan monipuolisista seteistään. Tällä kertaa luvassa on harvinaista herkkua 2000-luvun alun tanssipelien ja happy hardcoren maailmasta.

KEHVELI x RUSTOGA
Dj Kehveli ja Vj Rustoga täyttävät lavan superenergisellä esiintymisellään! Luvassa on täyslaidallinen tiukkoja pelimusiikkiremixejä ja muuta teemaan sopivaa bilemusiikkia.
Ennakkolippu Early bird
10 €
+ 0.99 € service fee
Ennakkolippu
12.90 €
+ 1.53 € service fee