Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Eventbanner csfabe new
FLASHBANG: Cavallini & Shrty + Le Fvbelos tuplajulkkarit @Yökerho Studio
Nightlife
HipHop
Underground
Rap
Friday, August 7 at 22:00 - 04:00
Yökerho Studio
Linnankatu 18, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

FLASHBANG presents:

CAVALLINI & SHRTY ja LE FVBELOS!
Perjantaina 7. elokuuta Turun Yökerho Studion tilassa!


CAVALLINI & SHRTY

Cavallini & Shrty on uutta aaltoa edustava helsinkiläinen duo joka yhdistelee R’&B, afroa ja melodista träppiä. Kaksikko avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään.

2018 julkaistu “Afro Finska EP” laittoi käyntiin afroaallon ja tanssitti sinä kesänä helteistä Suomea.

Kaksikko solmi sopimuksen PME Recordisin kanssa syksyllä 2018. Myöhemmin samana vuonna julkaistu “VAIHOST SISÄÄ LP” sai kiitettävän määrän kuunteluja sekä radiossa että striimauspalvelimissa.

’’Musahommat lähtivät käyntiin kun otettiin aina frendin kellarissa freestylebattlea ja päätettiin julkaista soundcloudiin musaa. Ketä olis arvannu silloin että kaks jäbää ketä tekee afroo suomeks esiintyy 1,5 vuoden jälkeen ensimmäisestä julkaisusta festareilla.’’ – Cavallini & Shrty

Tammikuussa 2020 duo julkaisi debyyttialbumin "10/10", jolta julkaistu single "16v" keräsi huimat striimausluvut viihtyen Spotifyn Top20-listalla useamman viikon.


Le Fvbelos

Le Fvbelos ei turhia stressaile. Ihailtavan rennolle ja välittömälle hahmolle sattuu ja tapahtuu siinä määrin, että artistin elämäkerta tulee vielä jonain päivänä olemaan bestseller.

Alkujaan tamperelaisen “Faben” potentiaali on ollut tietäjien tiedossa jo muutaman vuoden ajan. YleX:n Nosteessa-artistiksi Le Fvbelos valittiin syksyllä 2018. Skorpionille hänet kiinnitettiin heti, kun mittariin tuli 18 vuotta.

Uuden polven trap-artisteja tulee joka suunnasta, mutta huippulahjakas Le Fvbelos erottuu massasta musikaalisuudellaan. Kundin biisien melodiat ovat priimaa ja teksteissä käydään läpi koko elämän tunneskaala.

Le Fvbelosin debyytti-EP “Fabe” ilmestyi 13. maaliskuuta 2020. Pistä nimi muistiin jo nyt. Jos kaikki menee hyvin, muutaman vuoden päästä Le Fvbelos nähdään ennemmin festarien päälavoilla kuin pienillä klubeilla.

Illan aikana nähdään myös yllätysartisteja!

Missä? Yökerho Studio Cube Stage !
Mitä? Tuplajulkkarit !
Milloin? 27.3. !
Ikäraja: K-18 !
Ovet: 22:00, kannattaa olla ajoissa !
Ennakkolippu PE 7.8.2020
11 €
+ 1.46 € service fee