Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Mikko pienenae 1920x1005
PYHIMYS - mikko pienenä
Music
Thursday, March 12 at 19:00 - 23:45
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Torstaina 12.3.2020 PYHIMYS

Apollo, Turku
Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Liput:23e + palvelumaksu
Ennakko: http://www.ticted.com

PYHIMYKSEN MIKKO PIENENÄ -KIERTUE SAAPUU TURUN APOLLOON 12. MAALISKUUTA!

Suomen suosituin räppäri Pyhimys saapuu Turkuun uuden MIKKO -albuminsa myötä. Vuoden 2019 Emma Gaalassa peräti kuusi Emmaa-patsasta kahminut artisti esiintyy Apollossa torstaina 12.3.2020.

Keikan liput tulevat myyntiin torstaina 31.10.2019 klo 9:00.

Viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan jättisuosioon nousseen Pyhimyksen edelliset live-setit ovat olleet spektaakkelimaisia. Mm. suuren orkesterin ja teatteritaidetta sisältäneiden ”Neljä vuodenaikaa” -konserttien sekä Matti Mikkolan johtaman Saimaa-yhtyeen kanssa tehtyjen bändikeikkojen jälkeen artisti palaa takaisin rap-juurilleen.

Alkuvuodesta 2020 ilmestyvän MIKKO-albumin julkaisukiertueella Pyhimys nousee lavalle pienemmällä ja intiimimmällä kokoonpanolla.

"Mikko on mun ikäluokan yleisin nimi ja samalla yleiskäsite mm. sanoissa baarimikko tai ovimikko. Mikko on siis vähän niin kuin kuka vaan, vaikka samalla se olen just minä. Siksi mun seuraavan albumin nimi on myös MIKKO.Mä oon tehny tätä musaa nyt 20 vuotta, mutta vasta viimesen vuoden aikana se huomio on kohdistunu ensisijaisesti Mikkoon, siihen ihmiseen niiden biisien takana. Sen takia tuntui luonnolliselta käsitellä minää kokonaisen CD:n verran, kun se kuitenkin on loputon maailma siinä missä ulkoinenkin todellisuus. En halua sanoa, että kyse olisi silti mistään henkilökohtaisemmasta albumista sinänsä, vaan enemmänkin itsereflektiosta sen kautta miten ihmiset heijastaa mulle mun omaa kuvaa niiden käsitysten kautta. Tää on tavallaan identiteettipoliittinen teko, eli haluan ottaa sen tarinan mun omaan hallintaan ja kertoa sen just niin vääristellen, kuin itse valitsen.”, valottaa Pyhimys tulevaa albumiaan.
Ennakko
23 €
+ 2.43 € service fee