Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Fhmf mmt poster
FHMF Modern Metal Tour: AS I MAY, COUNTLESS GOODBYES, WHERE'S MY BIBLE
Music
metal
modern
apollo
Saturday, November 23 at 20:00 - 23:30
Apollo
Humalsitonkatu 6, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Kovasetti & FHMF esittää:

Lauantaina 23.11.2019
AS I MAY
COUNTLESS GOODBYES
WHERE'S MY BIBLE

Liput:
Ennakko 9e + pm
Ovi 13e

Ennakko:

Ovet klo 20:00
Showtimes tbc.


MITÄ // KUKA // HÄH //
FHMF Modern Metal Circus rantautuu Turun Apolloon.
Tule, koe ja näe kolme modernin metallin lähettilästä Apollossa lauantaina 23.11.2019.

As I May on melodista metallia soittava bändi Mikkelistä. Bändin tuotanto koostuu moderneista elementeistä metallimusiikissa ja tarttuvista
kertosäkeistä, silti raskasta soundia unohtamatta. As I May:n toinen albumi ilmestyi maailman laajuisesti 26.7.2019 Rockshots recordsin kautta.
Linkki musiikkivideoon: https://youtu.be/ahXn19mSaLk

As I May:
Tipi Nokelainen , laulu/basso
Lasse Hiltunen , laulu/kitara
Jani Valhola , laulu/kitara
Marko Korhonen , Rummut

Countless Goodbyes
Porilaissyntyinen Countless Goodbyes julkaisee kauan odotetun ”Cycles” debyyttialbuminsa 19. huhtikuuta 2019 Inverse Recordsin kautta. Countless Goodbyes on nopeaa, modernia ja tiedostavaa metallia soittava yhtye, ja julkaistava albumi tarjoaakin rockin ja metallin ystäville nykyaikaisen sekä mieleenpainuvan kuuntelukokemuksen.
Julkaistava albumi "Cycles" koostuu kymmenestä raidasta. Countless Goodbyesin uuden soundin tarjoaa aikaisempaa runsaammat puhtaat lauluosuudet, jotka tukevat tunteella ladattuja huuto-osuuksia.
Albumin tematiikka painottuu dystooppisen tulevaisuuden uhkaan, jonka maailmaan kuuntelija pääsee uppoutumaan myös tulevilla keikoilla, kun yhtye esittää julkaistavan albumin niin sanotusti kannesta kanteen. Countless Goodbyes tarjoaa metallimusiikin rakastajille jotain uutta ja erilaista genren kentällä raskaiden riffien, tarttuvien koukkujen sekä vangitsevien live-esiintymisten muodossa.
Tule tutustumaan ”Cycles” albumiin yhtyeen tulevilla keikoilla
Linkki musiikkivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=yFM9kJCU9_Y

Where`s my bible
Mosh 'N' Rollia Heinolasta. Yksinkertaista parhautta - näin sanoo kaikki, jotka yhtyeen on livenä nähnyt. Täydellinen kombo hardcore vivahteita death metallia ja täyttä menoa luo tämän yhtyeen. Uskomaton energia ja lavakarisma hyvän musiikin kanssa onkin vienyt yhtyeen jo esiintymään Tuska festivaalin lauteille, päälavalle! Sekä tänä vuonna yhtye nähdään jo toistamiseen Pietarissa, Venäjällä.
Jos siis aiemmin olet missannut bändin, nyt ei sitä kannata tehdä. Yhtye on myös huomattu H.C.W.W. Piireissä. (Hardcore World Wide)
Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa 21.9.18 Inverse Recordsin kautta. M'N'R nimeä kantava levy on täyttä asiaa alusta loppuun ja tämä on todistettavissa varsinkin livenä.
Linkki musiikkivideoon: https://www.youtube.com/watch?v=C7rwAY4QXC4
Ennakko
9 €
+ 0.95 € service fee