Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Pariisinkevat photo sofia okkonen
PARIISIN KEVÄT
Music
pariisin
kevät
apollo
Friday, November 8 at 20:30 - 23:45
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Perjantaina 8.11.2019
PARIISIN KEVÄT
Apollo, Turku

ovet klo 20:30
showtime klo 22:00

Liput:
Ennakko: 25e + palvelumaksu
Ovi: 30e

Ennakkomyynti: http://www.ticted.com


PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät perustettiin vuonna 2006. Keikkailevana bändinä PK aloitti vuonna 2010 ja kokoonpano on pysynyt alusta asti samana. Ensimmäinen single ”Samoilla raiteilla” ilmestyi vuonna 2007. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Diskografia
• Meteoriitti (2008)
• Astronautti (2010)
• Kaikki on satua (2012)
• Jossain on tie ulos (2013)
• Musta laatikko (2015)
• Kuume (2017)

Ennakko
25 €
+ 2.50 € service fee
Pöytäpaikka ja liput 10 hlölle
300 €
+ 13.06 € service fee