Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
K x p iv promo1 hires
K-X-P + AAVIKKO
Music
aavikko
apollo
konemusiikki
Friday, September 13 at 20:15 - 23:45
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Perjantaina 13.9.2019
K-X-P + AAVIKKO
Apollo, Turku

ovet klo 20:00

Liput:
Ennakot: Early Bird 12€ + pm. (25 kpl),
Normiennakko: 14€ + pm.
Ovi 18€

Ennakkomyynti: ticted.com


Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin indie-yhtyeisiin lukeutuva K-X-P lähtee syksyllä Suomen-kiertueelle juuri ilmestyneen ”IV” -albumin myötä. Suomen suurimmat kaupungit kattava kiertue alkaa 13. syyskuuta Turun Apollosta. Viidellä keikoista mukana nähdään uuden ”Monopoly” -albumin alkuvuodesta julkaissut Aavikko.

Timo Kaukolammen ja Tomi Leppäsen muodostama K-X-P yhdistelee musiikissaan krautrockia, teknoa ja psykedeelistä avaruusrockia. Suomessa harvoin keikkaileva yhtye kiertää lähes koko kesän Euroopassa ja nähdään muun muassa Tanskan Roskilde-festivaalilla. K-X-P:n uuden ”IV” -albumin julkaisee Svart Records ja levyllä vierailevat mm. Lauri Porra, Ringa Manner ja Pekko Käppi.

Yhtyeen keulahahmo Timo Kaukolampi kommentoi innostuneesti tulevaa kiertuetta: "Todella hienoa päästä keikkailemaan Suomessa vähän laajemminkin. Kun osalla keikoista on mukana myös Aavikko, tulee sointi nousemaan kerrassaan ylimaailmalliseksi. K-X-P on livenä kosminen matka – tai jopa portaali, jonka läpi yleisö kulkee. Tätä kokemusta tukevat volyymi, visuaalit ja savuinen pimeys.”

K-X-P:n lisäksi viidellä kiertueen keikoista nähdään jo 90-luvulta saakka vaikuttanut instrumentaaliyhtye ja kaikki kevään keikkansa loppuunmyynyt Aavikko, joka on lähivuosina noussut täysin uuteen suosioon. Niin ikään kansainvälisesti kiertänyt Aavikko tunnetaan tanssittavasta tuotannostaan, jossa videopelimäiset soundit ja estetiikat kohtaavat Kraftwerkin ja Daft Punkin suunnalta saadut innoitteet.

LISÄTIEDOT:
http://www.facebook.com/kxp.official/
http://www.facebook.com/AavikkoOfficial/
http://www.fullsteam.fi/
http://www.altagency.fi/
http://www.apolloturku.fi/
Early Bird
12 €
+ 1.50 € service fee
Ennakko
14 €
+ 1.57 € service fee
Pöytäpaikka ja pääsyliput 5 hlölle
75 €
+ 4.43 € service fee
Pöytäpaikka ja pääsyliput 10 hlölle
145 €
+ 7.11 € service fee