Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Sofa
SOFA + F
Music
sofa
f
apollo
Saturday, April 20 at 21:00 - 23:45
Apollo
Humalisttonkatu 6, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Lauantaina 20.4.2019
F (levynjulkkarikeikka) + SOFA
Apollo, Turku

ovet klo 21:00
showtimes: 21:30 & 22:15 (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Liput:
Early Bird: 8e (25 ensimmäistä) + palv. maksu
Ennakko: 12e + palv. maksu
Ovelta: 15e

Ennakko: http://www.ticted.com


KUKA // MITÄ // HÄH //

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka julkaisi helmikuussa 2018 kehutun Puolukoita-EP:n. EP avaa saundillaan ja estetiikallaan aivan uuden sivun yhtyeen uralla. SOFA tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Legginsit, menkat, you name it.

Yhtyeen sydän sykkii feminismille, bängääville biiteille, tasa-arvolle ja vapaudelle, joka välittyy vahvasti duon voimauttavassa materiaalissa. SOFA:n live-energia on niin pitelemätön, että se ei jätä kenellekään epäselväksi, että #futureisfemale #pussygrabsback #eitipu.


F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Aito ja sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia.

F tunnetaan singlejulkaisuistaan “Ovikelloo”, “Hajoaa”, sekä “Katastrofin aineet” (feat. costee), jotka ovat soineet urbaanin musiikin radiokanavilla taajaan ja keränneet kiitosta niin rohkeasta ulosannista kuin tuoreesta soundimaailmastakin. Pitkä sinkkujen putki saa keväällä 2019 jatkokseen ensimmäisen kokopitkän albumin, jota juhlitaan keikkojen muodossa.

Vakuuttavan esiintulon Suomen musiikkikentälle tehnyt F on nähty livenä mm. Pyhimyksen loppuunmyydyn Tapa Poika -kiertueen lämmittelijänä ja osana puhuttua D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapspektaakkelia, jonka moni on nostanut yhdeksi vaikuttavimmista tapauksista kotimaisella musiikkikentällä pitkään aikaan. Soolokeikoilla valloittava esiintyjä nähdään lavalla yksin, usein upeiden visuaalien kyllästämänä.
Early Bird
8 €
+ 0.92 € service fee
Ennakko
12 €
+ 1.50 € service fee
Pöytäpaikka 10 henkilölle (sis. pääsyliput)
135 €
+ 6.72 € service fee