My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Aabo electronic poster small
YLEX ESITTÄÄ: ÅBO ELECTRONIC
Nightlife
Ylex
House
Orkidea
Friday, September 22 at 22:00 - 04:00
Börs Night Club
Eerikinkatu 10, 20100 Turku
Event description
// YLEX ESITTÄÄ:
// ÅBO ELECTRONIC

// FRIDAY
// 22.9.2017

// MAIN ARENA:
ORION
ORKIDEA
KAJIS - LIVE (1st time ever in Turku!)
SEB

// COOL KIDS LISTEN TO HOUSE STAGE:
CHANTOLA
ODED PELED
JAY FISH
NEPSON

// TICKETS

// ADVANCE TICKETS 10€ + booking fee
Link: tba

// TICKETS FROM THE DOOR 13€

// AGE 18 (vain ennakkolipulla)

// TIME 22 - 04

// WEB

yle.fi/ylex/
http://www.djorion.fi
http://www.djorkidea.com
http://www.facebook.com/kajisofficial/
http://www.facebook.com/djodedpeled/
http://www.facebook.com/JayFishMusic/
http://www.facebook.com/Chantolamusic/
http://www.facebook.com/djnepson/
http://www.kovasetti.fi

// HOTEL BOOKING

Hotellimajoituksen voi varata netin kautta helposti. Majoitus sisältää huoneen ja aamiaisen.

Huoneita varattavissa vain nettisivujen kautta:
https://www.sokoshotels.fi/fi/turku/sokos-hotel-hamburger-bors?gclid=CjsKDwjw5arMBRDz9cK2uen9ORIkAAqmJezmHyU7CAOKbXa_OtFX5UHDPRxLwPoKMCeT_N9k8EX5GgIJyfD_BwE&dclid=CO3wmeiaytUCFUfQGAod9T8N9Q

MITÄ / MIKÄ / MIKSI:

YleX Esittää - Åbo Electronic tuo suomalaisen elektronisen tanssimusiikin kirkkaimpia tähtiä Turun maineikkaimpaan yökerhoon, Börs Night Clubiin syyskuun 22.päivä, kahden tanssisalin voimin.

Päälavalla nähdään ja kuullaan muun muassa DJ Orion, joka on tuttu mies varmasti monelle YleX:n kuuntelijalle Disko2000- sekä DJ Orion-ohjelmista. Lisäksi saamme tanssia kaikkien aikojen Suomen suosituimman dj:n, Orkidean, tahtiin. Päälavalla on luvassa korvakarkkia koko illan ajan - YleX:n Tulevaisuuden Toivot-sarjassakin hehkutettu Kajis esiintyy ensimmäistä kertaa Turussa ikinä, ja dj-keikasta poiketen saamme kuulla Kajiksen omaa tuotantoa hänen live-keikallaan, joka sekin on ensimmäinen laatuaan.

Cool Kids Listen To House - puolella soittamassa ovat edellä mainitun brändin luoja, turkulainen house-tuottaja/dj Chantola, ja häntä komppaamassa ovat Clinic-klubin residentti Jay Fish sekä klubitapahtumien moniosaaja, mutta ennenkaikkea hiton kova dj Oded Peled. Illan aloittaa hyvässä nosteessa oleva turkulainen dj Nepson.

Åbo Electronic on osa YleX Esittää -keikkoja, ja siksi tapahtumaan tullaan jakamaan vapaalippuja syyskuusta alkaen YleX:n Uuden Musiikin ohjelmissa sekä perjantai-illoissa, netissä ja taajuudella muutaman viikon ajan ennen tapahtumaa. Kannattaa siis virittäytyä YleX-taajuudelle. Tulet juhliin joko voittamallasi vapaalipulla tai ostetulla pääsylipulla, niin on takuuvarmaa, että tässä tapahtumassa nostetaan jalkaa, heitetään yläfemmaa, halataan lähimmäistä ja tanssitaan elämä ihanaksi.
Ennakkolippu
10 €
+ 0.99 € service fee