Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Ares promo kuvaaja niko hirvimaki
Ares & Avanto - Dynamo / La 10.9.2022
Musik
Ares
Avanto
Dynamo
lördag, 10 sep 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Rähinän uuden sukupolven superlupaus Ares nähdään Turun Dynamossa lauantaina 10. syyskuuta. Artistin viime vuonna ilmestyneellä Skala- debyyttialbumilla Vantaalaislähtöinen 22-vuotias summasi elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan. Turussa Ares on aiemmin esiintynyt täpötäydellä Ruisrockin telttalavalla. Illan avaa paikallinen grime-nimi Avanto.Skala- Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon sekä Turisti. Ares julkaisi juuri ensimmäisen singlensä albumin julkaisun jälkeen – C’est la vie kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin.

Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, Averagekidluke, Xavier Weeks) -singlellä, pluuton Tal ei istu, sekä Jami Faltinin tuoreella IKKUNA -kappaleella.
”Käy mitä käy, se on kokemus”, sanotaan Areksen Skala-kappaleessa, kiteyttäen artistin elämännälkäisen asenteen.

https://open.spotify.com/artist/1iRlPYW9AnnyLTPfy53Mj9?si=q7nWppyIQIS9DkyCeblk3w

Avanto on turkulainen räppäri, joka edustaa suomalaisen grimemusiikin uutta aaltoa. Hän on niittänyt mainetta joukosta erottuvana esiintyjänä kotikaupunkinsa lavoilta nettiradioon pääkaupunkiseudulle. Avanton lavapreesens on energisoiva ja flow painava. Livefilosofian pohjalla on DJ-vetoisuus, räppien vaivattomuus ja instrumentaalien vahvat tunnelmat.

https://open.spotify.com/artist/6UNiCFRpY6u7S9iUEIJSNA?si=J7okO0U4RySFgOT71CgwSw
Pääsylippu - ennakko
11 €
+ 1.46 € serviceavgift