Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Leo sivistymattomat 00001
Sivistymättömät 2022
Sport
Parkour
sivistymättömät
parkourfestivaali
fredag, 5 aug 17:00 - söndag, 7 aug 17:00
Turun Parkour Akatemia
Helsinginkatu 21, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 15

On aika palauttaa sivistyksen kangistamat ihmisotukset takaisin neljälle raajalle. Suomen paras - ja ainoa - parkourfestivaali järjestetään Turussa 5.-7.8.2022!

Sivistymättömät on parkouria lajina ja kulttuurina edistävä kolmipäiväinen festivaali, jonka hulppean monimuotoiseen ohjelmaan haetaan suuntia niin parkourin perinteistä, nykytilasta kuin tulevaisuuden näkymistä. Festivaali järjestetään vapaaehtoisvoimin parkouraajilta parkouraajille -periaatteella.

Sivistymättömien ohjelma on tyypillisesti osallistavaa ja sisältää mm. seikkailuja, jamittelua, työpajoja, pelejä, puheohjelmaa ja kuntoilua. Ohjelmanjärjestäjinä toimivat vapaaehtoiset parkouraajat itse!

Sivistymättömät 2022 järjestetään monissa paikoissa ympäri Turkua, mutta sen tukikohtana toimii Turun Parkour Akatemia osoitteessa Helsinginkatu 21.

Katso lisätietoja nettisivuilta http://www.sivistymattomat.fi ja somestamme @sivistymattomat!

Kysymyksissä ole yhteydessä sivistymattomat@gmail.com osoitteeseen.

Kuva: Leo Brinkmann

LIPPUTYYPIT:

Sivistymättömät Festivaalipassi 2022 oikeuttaa pääsyn kolmipäiväiselle Sivistymättömät 2022 parkourfestivaalille 5.-7.8.2022.

Passilla voit osallistua kaikkeen järjestettyyn ohjelmaan festivaalin aikana ja käyttää tukikohdan fasiliteetteja! Lipun ostaneet voivat myös majoittua Turun Parkour Akatemian tiloissa perjantaista sunnuntaihin.

Tänä vuonna voit olla Sivistymättömien Aikainen Apina!

Aikainen Apina -lipulla saat tavallisen festivaalipassin lisäksi huikean ja ainutlaatuisen Sivistymättömien virallisen hikipannan saapuessasi tapahtumaan.

Ole hereillä, ole Aikainen Apina. Liput myynnissä vain 10.7. saakka!
Aikainen Apina -Sivistymättömät Festivaalipassi 2022
30 €
+ 2.70 € serviceavgift
Sivistymättömät Festivaalipassi 2022
30 €
+ 2.70 € serviceavgift