Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Linna nco
NCO & MELO + So Damn Tuff Party
Musik
keikka
rap
klubi
fredag, 17 dec 21:00 - 04:30
KÅREN JUHLASALI
Hämeenkatu 22, 20500 Turku
Evenemangets beskrivning
NCO on Suomen hauskin persoona ilman, että yrittää olla hauska. Harva artisti, jos kukaan, pystyy yhdistelemään huumoria ja kryptisiä lyriikoita yhtä nerokkaan kepeästi kuin NCO. Helsinkiläistyneen turkulaisartistin musiikista löytyy samaistuvuutta, huumoria, herkkyyttä sekä vakavuutta yhdistettynä kokeellisisiin biitteihin, joissa kuullaan elementtejä The Neptunesin -tuotannosta aina 2010-luvun atlantalaiseen trap-musiikkiin asti.

“Mul on tylsää” albumi julkaistiin Skorpionin kautta 19. maaliskuuta

MELO

Kyseessä on ihka oikea rokkistara, bisnesmies ja todellinen oman tien kulkija. Jos musiikissa on sääntöjä, niin MELO ei niitä noudata. Jos artistit olisivat pelikortteja, niin MELO olisi ehdottomasti jokeri.

Emma-gaalassa ehdolla olleen artistin musiikista säteilee kunnianhimo ja tekemisen ilo. Tinkimätön asenne on tuottanut tulosta. Uusin pitkäsoitto, eli 2021 huhtikuussa julkaistu ”GLITTER” debytoi virallisen albumilistan sijalla kaksi.

Keikoillaan MELO tarjoaa maksimaalista heittäytymistä ja vastustamattoman sähköistä energiaa. Jatkuvasti tyyliään uudistava artisti osaa yllättää ja viihdyttää.

SO DAMN TUFF

So Damn Tuff on länsirannikon rajuin hiphop-klubi ja DJ-kollektiivi.

Chuck Mainin, Sammy Jamin ja Double M:n muodostama trio soittaa sulassa sovussa klassikoita ja uusimpia heatereitä. Vuosien saatossa So Damn Tuffin on voinut spotata omien bileidensä lisäksi mm. Ruisrockissa, Muki Festeillä sekä viimeisimpänä IDA Helsinki radiokanavalla.

sisäänpääsylippu
17.50 €
+ 1.71 € serviceavgift