Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Img 9878 edit
Pe 18.9. F, Dynamo
Musik
F
Dynamo
fredag, 18 sep 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Keväällä toisen albuminsa ”Mä oon vapaa” julkaissut F saapuu keikalle Turun Dynamoon 18.9. Alkujaan Turusta ponnistava F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. F tunnetaan mm. singlejulkaisuistaan “Piirrä kuvia”, “Kärpänen” (feat. Pyhimys) ja “Sokerii”, jotka ovat soineet urbaanin musiikin radiokanavilla taajaan ja keränneet kiitosta niin rohkeasta ulosannista kuin tuoreesta soundimaailmastakin. 

Vuosi 2019 oli F:lle käänteentekevä. Hän julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso, jonka YleX nosti vuoden parhaimpien kotimaisten albumien joukkoon. Lisäksi F keikkaili Suomen isoimmilla festivaaleilla soolona sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta. Artistin toinen albumi ”Mä oon vapaa” ilmestyi huhtikuussa 2020 ja nousikiito on jatkunut entisestään.

https://open.spotify.com/artist/38wI9qgPMb7FoMu2IrzXht?si=f8DGgrZFQQ2g9TAv28S2DQ
Pääsylippu - ennakko
12 €
+ 1.50 € serviceavgift