Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
001 tuuttis hires lottablomberg v3
La 5.9. EX TUUTTIZ, Dynamo
Musik
Ex
Tuuttiz
Dynamo
lördag, 5 sep 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti on hylännyt nimensä ja tunnetaan nykyisin nimellä Ex Tuuttiz. Artisti saapuu kaikkien turkulaisten onneksi toukokuussa julkaistun "Kaikki keil on välii diggaa Ex Tuuttizt" levyn tiimoilta keikalle Dynamoon lauantaina 5.9.

Ex Tuuttiz kommentoi uuden alun taustoja:
 “Nimen vaihtaminen merkitsee minulle vapautumista. Aloin tehdä Kromihampaan jälkeen uutta Tuuttis-levyä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään. Olin täysin jumissa. Lopulta turhauduin tilanteeseen. Päätin ottaa Tuuttista tukasta kiinni ja riuhtaista kunnolla. Se ilmeisesti toimi! Jäljelle jäi vain hiustuppoa pitelevä Tuuttimörön kalpea, mutta hieman vapaampi aave, Ex Tuuttiz.”

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on tunnettu muun muassa kappaleistaan Kultainen Linna ja Savuke + kola. Artisti on julkaissut kaksi albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Tuuttimörkö-artistinimellä julkaistu materiaali on siirtynyt suoratoistopalveluissa uuden nimen alle. 

https://open.spotify.com/artist/6TBeJTfilwR1QNgWuHyB6A?si=lCR-htLPTLWRB2CJGHKVEA
http://www.dynamoklubi.com
Pääsylippu - ennakko
14 €
+ 1.57 € serviceavgift