Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Neonyaparty002 posterv1 4x
Neonya!! Party Jyväskylä
Nattliv
rave
anime
club
lördag, 29 aug 22:00 - 04:00
Ilokivi
Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Neonya!! Party Jyväskylä 29.8.
Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Ovet 22:00
K-18

LIPUT / TICKETS:
Early Bird 10e
Ennakko 12,90e
+ lippukaupan palvelumaksu sekä narikka (peritään ovella) 2,50e

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`


Neonya!! Party saapuu elokuun lopussa Jyväskylään yhteistyössä Ilokiven kanssa! Luvassa on yön täydeltä söpöä ja värikästä konemusiikkia sekä taatun kovaa bilemeininkiä mm. happy hardcoren, j-coren, gabberin ja anime- ja peliremixien tahdissa.


DJ's:

YUKATA
Kun Yukata saapuu, bileet seuraavat! Dj Yukata tunnetaan värikkäistä ja tanssilattiat räjäyttävistä, anime-remixien täytteisistä electro- ja EDM-seteistään.

MOVESTACHE
Suomen coniskenen konkari ja pitkän linjan dj yli vuosikymmenen ajalta. Movestache nostaa bileet kattoon kovaa polkevilla remixien ja meemien täytteisillä seteillään.

NEKA
Illan raskaimmista biiteistä vastaa Suomen coni- ja hardisskenessä tunnettu NEKA joka tuo saliin arsenaalin täydeltä japanihenkistä hardcorea ja gabberia.

SADEN
Neonya!! Streamin johtohahmonakin tunnettu SadeN soittaa sataprosenttisen hyväntuulista melodista j-corea ja uk hardcorea josta ei puutu tempoa tai tiukkoja tilanteita.

HEXEXEN
Hexexen tunnetaan monipuolisista seteistään. Tällä kertaa luvassa on harvinaista herkkua 2000-luvun alun tanssipelien ja happy hardcoren maailmasta.

KEHVELI x RUSTOGA
Dj Kehveli ja Vj Rustoga täyttävät lavan superenergisellä esiintymisellään! Luvassa on täyslaidallinen tiukkoja pelimusiikkiremixejä ja muuta teemaan sopivaa bilemusiikkia.
Ennakkolippu Early bird
10 €
+ 0.99 € serviceavgift
Ennakkolippu
12.90 €
+ 1.53 € serviceavgift