Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Andrelinmanjouluvedos9
André Linman -joulukonsertti
Musik
Joulu
konsertti
joulukonsertti
fredag, 13 dec 18:00 - 19:30
Hangon kirkko
Kirkkomäki 1, 10900 Hanko
Evenemangets beskrivning
ANDRÉ LINMAN SUUNTAA URANSA ENSIMMÄISELLE
JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

Sturm und Drang -yhtyeen laulaja-kitaristina maineeseen noussut André Linman elää urallaan uutta tulemista. Mies keikkailee niin uutta albumia valmistelevan One Desire -bändin kanssa kuin pienemmilläkin kokoonpanoilla. Taannoin Linman sijoittui kolmanneksi Tähdet, tähdet -tv-ohjelmassa ja tämän vuoden toukokuussa tehty menestyksekäs An Evening with Sturm und Drang -kiertue yhdessä Sturmiksen kosketinsoittaja Jeppe Welroosin kanssa veti keikkapaikat täyteen ympäri maata.

Loppuvuodesta onkin aika tehdä jotain uutta – Linman suuntaa trionsa kanssa joulukonserttikiertueelle, joka pysähtyy kuudella paikkakunnalla! André Linmanin joulu -konserteissa kuullaan uusia sovituksia kaikille tutuista, rakastetuimmista joululauluista. Suurin osa lauluista on englanninkielisiä, mutta ohjelmistossa on biisejä myös ruotsiksi ja suomeksi. Linman on tunnettu loistavana esiintyjänä ja yhtenä ikäpolvensa monipuolisimmista laulajista – joulukuussa onkin luvassa kuusi ainutlaatuista konserttia, joita ei todellakaan kannata missata!

Linmanin kanssa konserteissa esiintyvät kitaristi Tuomo Unkuri ja kosketinsoittaja Johnny Nordström. Kiertue alkaa Vaasasta, ja sen lisäksi konsertti nähdään Hangossa, Pietarsaaressa, Närpiössä, Helsingissä ja Turussa. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja kaikkiin konsertteihin myydään lippuja myös ovelta.
Sisäänpääsylippu
22 €
+ 2.39 € serviceavgift