Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
K x p iv promo1 hires
K-X-P + AAVIKKO
Musik
aavikko
apollo
konemusiikki
fredag, 13 sep 20:15 - 23:45
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Perjantaina 13.9.2019
K-X-P + AAVIKKO
Apollo, Turku

ovet klo 20:00

Liput:
Ennakot: Early Bird 12€ + pm. (25 kpl),
Normiennakko: 14€ + pm.
Ovi 18€

Ennakkomyynti: ticted.com


Suomen kansainvälisesti arvostetuimpiin indie-yhtyeisiin lukeutuva K-X-P lähtee syksyllä Suomen-kiertueelle juuri ilmestyneen ”IV” -albumin myötä. Suomen suurimmat kaupungit kattava kiertue alkaa 13. syyskuuta Turun Apollosta. Viidellä keikoista mukana nähdään uuden ”Monopoly” -albumin alkuvuodesta julkaissut Aavikko.

Timo Kaukolammen ja Tomi Leppäsen muodostama K-X-P yhdistelee musiikissaan krautrockia, teknoa ja psykedeelistä avaruusrockia. Suomessa harvoin keikkaileva yhtye kiertää lähes koko kesän Euroopassa ja nähdään muun muassa Tanskan Roskilde-festivaalilla. K-X-P:n uuden ”IV” -albumin julkaisee Svart Records ja levyllä vierailevat mm. Lauri Porra, Ringa Manner ja Pekko Käppi.

Yhtyeen keulahahmo Timo Kaukolampi kommentoi innostuneesti tulevaa kiertuetta: "Todella hienoa päästä keikkailemaan Suomessa vähän laajemminkin. Kun osalla keikoista on mukana myös Aavikko, tulee sointi nousemaan kerrassaan ylimaailmalliseksi. K-X-P on livenä kosminen matka – tai jopa portaali, jonka läpi yleisö kulkee. Tätä kokemusta tukevat volyymi, visuaalit ja savuinen pimeys.”

K-X-P:n lisäksi viidellä kiertueen keikoista nähdään jo 90-luvulta saakka vaikuttanut instrumentaaliyhtye ja kaikki kevään keikkansa loppuunmyynyt Aavikko, joka on lähivuosina noussut täysin uuteen suosioon. Niin ikään kansainvälisesti kiertänyt Aavikko tunnetaan tanssittavasta tuotannostaan, jossa videopelimäiset soundit ja estetiikat kohtaavat Kraftwerkin ja Daft Punkin suunnalta saadut innoitteet.

LISÄTIEDOT:
http://www.facebook.com/kxp.official/
http://www.facebook.com/AavikkoOfficial/
http://www.fullsteam.fi/
http://www.altagency.fi/
http://www.apolloturku.fi/
Early Bird
12 €
+ 1.50 € serviceavgift
Ennakko
14 €
+ 1.57 € serviceavgift
Pöytäpaikka ja pääsyliput 5 hlölle
75 €
+ 4.43 € serviceavgift
Pöytäpaikka ja pääsyliput 10 hlölle
145 €
+ 7.11 € serviceavgift