Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Minding the gap still 1 keire and zack sundanceformat 2 1
Doc Lounge Turku esittää: Minding The Gap
Film
dokumenttielokuva
elokuva
dokumentti
tisdag, 12 feb 18:00 - 21:00
Bar Ö
Linnankatu 7, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Kolme nuorta miestä lyöttäytyy yhteen paetakseen räjähdysherkkiä perheitään teollisuuskaupungissa. Nämä kolme miestä ovat ohjaaja Bing Liu ja hänen ystävänsä Zack sekä Keire. Joutuessaan kohtaamaan aikuisten velvollisuudet, odottamattomat paljastukset uhkaavat heidän kymmenvuotista ystävyyttään. Tämä Liun esikoisdokumentti on kolmen skeittaajakaveruksen kasvutarina kaupungissa, joka kuuluu ns. ruostevyöhykkeeseen koillis-Yhdysvalloissa: aikoinaan kukoistaneen kaupungin on nyt nujertanut vuosikymmeniä kestänyt taantuma.

Ohjaaja haluaa ymmärtää, miksi hän ystävineen pakenivat nuorempina kotoa. Hän seuraa elokuvassa 23-vuotiasta Zackia, josta tulee isä sekä 17-vuotiasta Keireä, joka saa ensimmäisen työnsä. Elokuvan syventyessä Bing on töytäisty keskelle Zackin myrskyisää suhdetta tyttöystävänsä kanssa. Bing tarkastelee myös Keiren sisäistä kappailua edesmenneen isänsä sekä etnisen identiteettinsä kanssa. Elokuva kuvaa aukkoa isien ja poikien, kurin ja kotiväkivallan sekä lapsuushurman ja aikuisuuden välillä.

Ohjaus: Bing Liu
Yhdysvallat 2018
Kesto: 93 min.

MITÄ? Minding The Gap -dokumenttielokuva ja oheisohjelmaa, 12.2.2019
MISSÄ? Bar Ö
Pääsylippu
4.42 €
+ 0.58 € serviceavgift