Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies. Lär dig mer
Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Paperit photo osma harvilahti
PAPERI T
Musik
paperi
apollo
rap
lördag, 2 mar 21:00 - 23:30
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Lauantaina 2.3.2019
PAPERI T
Apollo, Turku

ovet klo 21:00
showtime klo 22:00

Liput:
Early Bird: 17e (25 ensimmäistä) + palvelumaksu
Ennakko: 20e + palvelumaksu
Ovi: 25e

Ennakko:


PAPERI T:
Helsinkiläisen rap-artistin ja runoilijan Paperi T:n eli Henri Pulkkisen odotettu toinen albumi "Kaikki on hyvin" julkaistiin viime kesäkuussa.

”Kaikki on hyvin on albumi hyväksymisestä, irti päästämisestä, uskalluksesta ja muista elämäntaitokirjallisuuden suosikkiaiheista. Self-helppiä ihmisille, jotka vihaavat self-helppiä. Onnellinen loppu on vasta alku”, artisti avaa ja jatkaa: ”Siinä missä Malarian pelko oli kiinni ahdistuksessa, Kaikki on hyvin pohjaa muutokseen.”

Platinaa myynyt, huhtikuussa 2015 julkaistu Malarian pelko on Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi. Albumi nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Paperi T palkittiin vuonna 2016 Emma-gaalassa Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop -kategorioissa. Myöhemmin hänelle myönnettiin albumista myös arvostettu Teosto-palkinto.

Syyskuussa 2016 Henri Pulkkinen julkaisi myös Post Alfa -nimisen runoteoksen, jota on myyty ennätykselliset 12 000 kappaletta. Post Alfa oli ehdolla myös Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi.
Early Bird
17 €
+ 1.69 € serviceavgift
Ennakko
20 €
+ 1.80 € serviceavgift