Mina köpta biljetter
Användarinställningar
Support
Logga ut
Arrangörinställningar
Pjimage 27
PE 22.9. YAKUZI PATO + KAVERI SPECIAL @ Dynamo
Musik
kaveri
special
yakuzipato
fredag, 22 sep 21:00 - 04:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Evenemangets beskrivning
Åldersgräns: 18

PE 22.9. Dynamo
live: YAKUZI PATO (22:30) + KAVERI SPECIAL (21:30)
Ovet 21.00, liput 8e/6e, ennakot 8raita & Ticted

Perjantaina 22.9. Dynamoon pyyhkäisee musiikillinen helleaalto, joka tuo mukanaan Suomen kesäisimmät rytmimusaorkesterit, Yakuzi Paton ja Kaveri Specialin.

Yakuzi Pato on kymmenen vuotta sitten perustettu turkulainen instrumentaaliorkesteri. Kyseenalaista suosiota länsirannikolla nauttiva Yakuzi Pato poikkeaa polulta positiivisesti omintakeisella soinnillaan, jossa musiikillisen kunnianhimon kuulee rentouden läpi.

Vuonna 2016 julkaistava yhtyeen toinen levy soi puhtaasti rakkaudesta musiikkiin. Akustisin kitaroin, syntikoin, perkussioin ja puhaltimin ilottelevan Yakuzin musiikkia on sanottu maailmanmusiikiksi. Biiseissä kuuluukin avarakatseisuus eri kulttuureja ja aikakausia kohtaan. Kappaleet voivat viipyillä hyisellä jäämerellä tai rykiä eteenpäin Etelä- Amerikkalaisen huumekartellin vasikan tahtiin.

Kaveri Special on 2012 Helsingin Lauttasaaressa perustettu yhtye, joka tykkää trooppisen tulisista rytmeistä. Maaliskuussa 2014 julkaistu debyyttialbumi oli kunnianosoitus afrikkalaisen kitaramusiikin kultakauden 70- ja 80-luvun afrobeat-, highlife- ja soukous-soundeille ja levy saikin runsaasti kehuja ympäri maailmaa, päätyen myös levykauppoihin ja radioaalloille halki seitsemän meren. Albumin ykkössingle ”Pussikaljasää” raikui ja tanssitti Suomen kesässä – ja tekee sitä edelleen!

Kotimaassa Kaverit ovat keikkailleet ahkerasti, sekä jakaneet helteistä soundiaan myös Baltian ja Ruotsin kiertueillaan. Bändin viimeisin pitkäsoitto Korkea Elämä julkaistiin toukokuussa 2017 Rapu Recordsin kautta. Korkea Elämä on – kuten arvata saattaa – kuuma, rytmikäs ja voimakas kokonaisuus.

http://www.facebook.com/yakuzipato
https://www.youtube.com/watch?v=AMS-8gmutT0
http://www.facebook.com/kaverispecial
https://www.youtube.com/watch?v=lmaZXIpblOk
Pääsylippu - ennakko
6 €
+ 0.84 € serviceavgift