Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää
Ostetut liput
Käyttäjätilin asetukset
Tuki / UKK
Kirjaudu ulos
Järjestäjätilin asetukset
Pariisinkevat photo sofia okkonen
PARIISIN KEVÄT
Musiikki
pariisin
kevät
apollo
perjantai, 8 marras 20:30 - 23:45
Apollo
Humalistonkatu 6, 20100 Turku
Tapahtuman kuvaus
Ikäraja: 18

Kovasetti ylpeänä esittää:

Perjantaina 8.11.2019
PARIISIN KEVÄT
Apollo, Turku

ovet klo 20:30
showtime klo 22:00

Liput:
Ennakko: 25e + palvelumaksu
Ovi: 30e

Ennakkomyynti: http://www.ticted.com


PARIISIN KEVÄT
Pariisin Kevät perustettiin vuonna 2006. Keikkailevana bändinä PK aloitti vuonna 2010 ja kokoonpano on pysynyt alusta asti samana. Ensimmäinen single ”Samoilla raiteilla” ilmestyi vuonna 2007. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.

Diskografia
• Meteoriitti (2008)
• Astronautti (2010)
• Kaikki on satua (2012)
• Jossain on tie ulos (2013)
• Musta laatikko (2015)
• Kuume (2017)

Ennakko
25 €
+ 2.50 € palvelumaksu
Pöytäpaikka ja liput 10 hlölle
300 €
+ 13.06 € palvelumaksu