Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Sexmane 7704 kuva tero ahonen 2
Sexmane / Dynamo - La 19.2.2022
Music
Sexmane
Dynamo
Saturday, February 19 at 21:00 - 00:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

Huimassa nosteessa oleva räppäri Sexmane Dynamoon herkullisena helmikuisena lauantaina 19.2.

Sexmanen odotettu toinen albumi ‘Väärinymmärretty’ ilmestyi lokakuussa 2021. Sony Musicin julkaisemalla albumilla kuullaan omaa polkuaan kulkevan nuoren miehen rehellistä tarinankerrontaa 16 kappaleen verran. Albumin nimi on saanut inspiraationsa ison ja uhkaavan näköisestä hahmosta, joka on kuitenkin pohjimmiltaan hyväntahtoinen ja lempeä. Sexmane samaistui tähän väärinymmärrettyyn hahmoon.

”Tapahtumarikas vuosi, päihteet ja ihmissuhteet on tiivistetysti tän albumin teemat. Tekoprosessi on mennyt osittain sumussa. Väärinymmärretty -albumilla käyn läpi paljon eri tunnetiloja. Albumilla kuuluu epävarmuus, kaipaus, viha, suru, epätoivo, ahdistus, toiveikkuus, herkkyys, nöyryys, vapaus, yksinäisyys, rakkaus ja ilo. Fiiteissä ja tuotannoissa on mun mielestä tän hetken siisteimpiä ja lahjakkaimpia tyyppejä.” – Sexmane

Albumilla mukana ovat william, ibe, Ege Zulu, Le Fvbelos, Pessa sekä artistin veli Isac Sene. Albumilta aiemmin julkaistut singlet ”Henki” sekä ”Fiilis” feat. Le Fvbelos & YB026 ovat keränneet Spotifyssa lähes 1,8 miljoonaa kuuntelua ja molemmat kappaleet ovat nousseet Spotifyn top 50-listalle.

Debyyttialbumillaan indienä kultaa striimannut ja 79 viikkoa virallisella albumilistalla pystytellyt Sexmane eli Max Sene on saavuttanut poikkeuksellista menestystä jo uransa alkuvaiheista asti. Sexmane on kerännyt lava-energiallaan keikkapaikkoja täyteen ympäri Suomen ja laajentanut kuulijakuntaansa aiemmin erityisesti ”Mama” kappaleella, jota on kuunneltu jo yli 4,5 miljoonaa kertaa.
Pääsylippu - ennakko
12 €
+ 1.50 € service fee