Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more
My tickets
User settings
Help / FAQ
Log Out
Organizer settings
Ei9t3sqq
La 31.10. M (levyjulkkarit), Dynamo
Music
M
Dynamo
Saturday, October 31 at 21:00 - 05:00
Dynamo
Linnankatu 7, 20100 Turku
Event description
Age limit: 18

M:n kolmas albumi Punainen ovi julkaistaan 2. lokakuuta sekä digitaalisena että vinyylipainoksena. Albumilta on julkaistu singlet Punainen ovi ja Se tuli mua vastaan. Turun Dynamossa levyä juhlitaan lauantaina 31.10.

M -artistinimen takaa löytyy kuhmolaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Minja Koski, joka julkaisee jatkoa Tehtaantyttö- (Solina Records, 2017) ja Näytän missä asun (Solina Records, 2019) -albumeille. Soundi antoi Tehtaantyttö -debyytille viisi tähteä ja MTV valitsi sen vuoden parhaaksi kotimaiseksi albumiksi. Näytän missä asun taasen valittiin Emma-ehdokkaaksi kriitikoiden valinta -kategoriassa. Koski oli myös ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi kyseisen albumin sävellyksistä ja sanoituksista.

Punainen ovi -albumin kappaleet ovat saaneet innoitusta unista ja ajassa matkustamisesta. Teemallisesti artisti on leikitellyt ajatuksella uudestisyntymisestä sekä pohtinut identiteettiä; sen rakentumista, rakentamista ja siitä luopumista. Tuotannollisina inspiraation lähteinä ovat toimineet venäläisen kaivoskaupungin disko, keskiaikaiset legendat sekä 60-70 -luvun brittiläinen rockmusiikki.

Levyn tuotannosta yhdessä artistin kanssa vastaa kaksi M:n aikaisempaa albumiakin tuottanut Miikka Ahlman ja sen julkaisee Solina Records. Uutta albumia ovat Kosken ja Ahlmanin lisäksi olleet tekemässä muusikot Simo Saukkola, Jussi-Pekka Parviainen ja Aleksi Kaufmann. Albumilla vierailevat myös Niklas Hagmark sekä Lumos-kvartetti.

https://open.spotify.com/artist/3Morn5TpdjMah0L9EtAxdH?si=XOWuxNSkR6y-vXbrog0v5w
Pääsylippu - ennakko
10 €
+ 0.99 € service fee